0 0.00 лв.

Пазарската кощница е празна.

 

Бамби, Нала и Скай

Всеки от Вас вероятно някога се е замислял какво го вълнува истински и кое стопля сърцето му. Човек по-често трябва да приема това предизвикателството:  „Да чуе Гласа на Сърцето си“, за да намери своята кауза или мисия.

Ако попитате някой от нашето малко семейство, благодарение на което съществува Хепи Палс, той с ръка на сърцето ще Ви отговори, че е тук да помага, да се грижи и да дарява безрезервно любовта си към косматите ни другарчета, защото така получава същото в замяна.

Вече 6 месеца при нас живеят 3 кутрета ( вече пораснали ) – сестричките Бамби и Нала, и тяхното братче Скай, за което шеговито казваме, че е с половин опашка. Открихме ги на връх Коледа на един шумен, мръсен и опасен булевард и разбира се ги приютихме, отгледахме и ваксинирахме, за да растат здрави.

Бамби е щастливка, защото вече е в своя дом, тича и играе безгрижно в цветна и зелена градина и радва с компанията си новото си семейство.

Приятели, нашата кауза би била невъзможна без Вашата подкрепа! Нека заедно да подпомогнем добрата практика и по-често в България животните да бъдат осиновявани, а не купувани, каквото е и е нашето мото и призив към всички Вас!

Тук при нас на ул. „Охридско есеро“ 18-20 в слънчевият ни комплекс са все още Нала и Скай, които чакат да бъдат разпознати от очите на някой добър човек като свои. Заедно може да им намерим дом и семейство, за да се освободи в хотелската ни част още място за други бездомничета, които чакат по улиците и имат нужда от грижи и подслон.  Нека бъдем съпричастни, по-често да поемаме инициатива за едно по-добро бъдеще, в което няма скитащи и болни животни НИКЪДЕ. Всичко зависи от нас!

Защото нашето мото е “Осинови, не купувай”!

Защото ги обичаме 

❤