0 0.00 лв.

Пазарската кощница е празна.

 

Добрият пример!

Добрият пример е…

 

…това, което винаги ни е вдъхновявало! Семейството е богатство, а истинския дом е изграден, най-вече от тези, които живеят в него.

Нашата история, приятели започна малко по-рано, когато открихме Палечко, приютихме го, за да му търсим дом.

Но тук в следващите редове, искаме да Ви разкажем как тази негова история наистина завърши с добър край. И най-вече да споделим с Вас, какво за нас е ДОБЪР ПРИМЕР в пълния му смисъл.

Дълго време никой не пожела Палечко. Но както всички знаем, в живота всичко се случва в най-правилния момент. При нас дойдоха младо семейство, което скоро се беше сдобило с най-важният и осмислящ го член, а именно с прекрасна дъщеричка. Бяха разбрали за нашата мисия да помагаме и бяха харесали малкия ни черничък приятел.

За жалост, както в повечето подобни преломни моменти от живота се случва, хората забравят домашните си любимци, нямат време за тях, изоставят ги или им намират нов дом.

В Happy Paws обаче се случи нещо различно. Това семейство ние ще наречем Ангели. Те дойдоха при нас с ясната идея и вяра, че Палечко ще запълни една малка липсваща частица и щастието и любовта в техния живот ще придобият още по-голяма сила.

Благодарим Ви, мило семейство! Както казахме за нас, Вие сте от ангелите на земята. А към всички наши, приятели, читатели и последователи имаме призив и искаме да кажем:

❤️ Не се отказвайте и не изоставяйте беззащитните ни другарчета на четири лапи, защото тяхната любов е безусловна… Те не търсят ползи…

❤️ Домашните любимци имат положително влияние не само върху душата, но и върху тялото на човек и много проучвания го доказват.

❤️ Отношението ни към животните е като отражение  на отношението ни към живота.

❤️ Когато си взимате домашен любимец знайте, че това е сериозна стъпка и ако не го приемете като истински и равнопоставен член на Вашето семейство, по-добре не го правете!

Любовта е грижа!

Защото нашето мото е “Осинови, не купувай”!

Защото ги обичаме ❤

Posted in Щастливи истории By

Nikolay Rumenov