За магазинаГрумингХотел

0 0.00 лв.

Пазарската кощница е празна.

 

Просто си вземете котка

Нашият онлайн зоомагазин може да ви предложи огромно разнообразие от продукти за вашата любима котка! Като израз на специалното отношение към прекрасните ни клиенти, ние сме предвидили опцията 10% намаление при взимане на поръчка от магазина ни, намиращ се в град София, ул. "Охридско езеро" № 18-20 (срещу централата на Данон). Освен това, за поръчки над 50 лв., вие получавате безплатна доставка.


Ето ги и основните причини, които ще ви убедят, че котката е правилният избор за вас:


1. Котките могат да се къпят сами


Тези пухкави топки са чисти почти 100 % от времето. Това означава, че няма да ви се налага често да отделяте от времето си, за да къпете вашата котка.


2. Котките ще пазят къщата и двора ви от гризачи


Ако не сте почитател на плъхове или мишки в дома си, вашата котка ще се погрижи за това веднага. Може дори да ви донесе награда, за да сте горди от нея.

3. Котките са независими и не изискват по-специални грижи


Ако смятате, че нямате време или енергия да притежавате домашен любимец, тогава котка би могла да бъде идеална за вас. Грижата за нея изисква по-малка отговорност от някои други животни. Тези, които имат работа на пълен работен ден, могат да си почиват лесно, знаейки, че котето им може да се грижи за себе си в по-голямата част от времето. А когато имате допълнително време, като гушкате котката си, ще се чувствате по-добре от всякога.

4. Котките са екологично чист избор за домашен любимец


Проучванията показват, че ресурсите за целия живот, необходими за хранене и грижа за котка, имат по-малък въглероден отпечатък, отколкото за други животни. Плюс това, повечето котки предпочитат рибата пред говеждо или царевица, което е по-добре за околната среда.

5. Котките помагат за намаляване на стреса


Собствениците на котки могат да намалят напрежението, като просто погалят главата на своя пухкав приятел. Галенето на котка освобождава ендорфините в мозъка, което ви прави по-щастливи. Също така, котките имат най-меката козина и красят дома ви с тяхната величествена осанка.

Има още толкова много причини да се сдобиете с котка, която да изпълни дома ви с любов, приятели! И най-важното - осиновявайте, не купувайте!

Happy Paws - Защото ги обичаме!

Posted in Блог By

Nikolay Rumenov