За магазинаГрумингХотел

0 0.00 лв.

Пазарската кощница е празна.

 

Шест признака, че вашата котка е щастлива

Като израз на специалното отношение към прекрасните ни клиенти, ние сме предвидили опцията 10% намаление при взимане на поръчка от магазина ни, намиращ се в град София, ул. "Охридско езеро" № 18-20 (срещу централата на Данон). Освен това, за поръчки над 50 лв., вие получавате безплатна доставка. Онлайн зоомагазинът ни може да ви предложи огромно разнообразие от продукти  за вашата любима котка!

Добрият външен вид е сигурен знак за щастлива котка

Ако се чувстват щастливи, котките се грижат за себе си и се поддържат чисти. Биха могли да се грижат и за други котки, или дори за собственика си, за да изразят щастието и доверието си. Но, ако не са щастливи, ще занемарят своя външен вид.

 

Игривото поведение е знак за щастлива котка

По-старите котки могат да играят по-малко, но все още имат чувство за забавление и ще взаимодействат по игрив начин със собствениците, които ги правят щастливи, както и с други домашни любимци. Ще ви покажат, че са щастливи и искат да играят по много начини. Един от тях е като лежат и потрепват с опашката си.

 

Свиване на гнездо в скута на стопанина си

Котките имат уникален начин да покажат колко са щастливи, когато се наместват удобно в скута ви. Освен когато заспиват при вас, които са по-очевидните признаци, месенето с лапички е сигурен признак на удовлетворение, удоволствие, доверие и любов.

 

Котката ви говори

Котките издават много специфични звуци, когато се чувстват щастливи и доволни, почти отговарят на вашето обръщение към тях. Звуковият сигнал е много добър показател, че котката ви е щастлива. Колкото по-високи са звуците, толкова по-добре, тъй като понякога по-ниските височини могат да покажат, че са разочаровани и искат нещо.

 

Увереното поведение е наистина добър знак за щастлива котка

Котката ви трябва естествено да е любопитна за света около нея и уверена в живота си с вас. Тя ще проявява интерес към всичко около или просто може да седи и да наблюдава тихо, но все пак ще се интересува. Една котка, която е уверена, ще държи главата си нагоре, ще има добър апетит и ще се интересува от околната среда около нея.

 

Котката ви поздравява с топло посрещане

Ще знаете че котката ви е доволна от посрещането което получавате, когато се събудите сутрин или когато се приберете вкъщи след работа и идва тичаща да ви посрещне на вратата. Котките изразяват физически своите чувства - ако са щастливи да ви видят, ще ви го покажат с вдигната опашка, изправени уши и търкане на тялото си краката ви.

Всичко за да бъде щастлива вашата котка, може да намерите тук, приятели!

Happy Paws - Защото ги обичаме!

Posted in Блог By

Admin Admin