0 0.00 лв.

Пазарската кощница е празна.

 

Доставка и плащане

Доставка

Доставката се извършва до всяка точка на България, до вратата на клиента.

Срокът за доставка е от 1 до 5 работни дни, като нашият екип се грижи да достави поръчката ви в максимално кратък срок. 

При забавяне, ще се свържем с вас по телефона.

За поръчки на стойност над 50 лева с включен ДДС, доставката е БЕЗПЛАТНА и се извършва с куриерска фирма до адрес на клиента. Ако клиента желае поръчката му да бъде доставена до офис на желана от него куриерска фирма се заплаща такса от 5,90 лв., независимо че стойността на поръчката е над 50 лева.

Стойността на доставката при поръчка под 50 лева с включен ДДС - 4,90лв.

За улеснение на нашите клиенти, онлайн зоомагазин Happy Paws предлага опция взимане на поръчката от физическия ни магазин, намиращ се в гр. София, ул. Охридско езеро №18-20, като има -10% допълнителна отстъпка.

Имайте предвид, че ако сте избрали да вземете поръчаните продукти с 10% намаление от нашия физически магазин, ние ще се свържем с вас допълнително, когато продуктите ви са налични за взимане от магазина.


Плащане

Всички обявени на сайта цени са крайни с включени всички данъци (включително законово регламентираната ДДС от 20%), без евентуалните разходи за доставка.

Условия за плащане

Стойността на поръчката се заплаща чрез наложен платеж (плащане в брой на куриера при доставка) в момента на доставката на продуктите. Цялата стойност на поръчката и цената на доставката се заплащат в български лева, директно на куриера при получаване на пратката. Този метод на плащане е достъпен както за регистрирани, така и за нерегистрирани клиенти. Клиентът може да получи поръчката и плати цената и в нашия фирмен магазин на адрес: гр. София, ул. Охридско езеро № 18-20, като в този случай получава отстъпка в размер на 10% (десет процента) от цената на продуктите.