0 0.00 лв.

Пазарската кощница е празна.

 

Доставка и плащане

Доставка

Доставката се извършва до всяка точка на България, до вратата на клиента.

Срокът за доставка е от 1 до 5 работни дни, като нашият екип се грижи да достави поръчката ви в максимално кратък срок. 

При забавяне, ще се свържем с вас по телефона.

За поръчки на стойност над 50 лева с включен ДДС, доставката е безплатна. 

Стойността на доставката при поръчка под 50 лева с включен ДДС - 4,90лв.

За улеснение на нашите клиенти, онлайн зоомагазин Happy Paws предлага опция взимане на поръчката от физическия ни магазин, намиращ се в гр. София, ул. Охридско езеро №18-20, като има -10% допълнителна отстъпка.

Имайте предвид, че ако сте избрали да вземете поръчаните продукти с 10% намаление от нашия физически магазин, ние ще се свържем с вас допълнително, когато продуктите ви са налични за взимане от магазина.


Плащане

Всички обявени на сайта цени са крайни с включени всички данъци (включително законово регламентираната ДДС от 20%), без евентуалните разходи за доставка.

Условия за плащане

Стойността на поръчката се заплаща чрез наложен платеж (плащане в брой на куриера при доставка) в момента на доставката на продуктите. Цялата стойност на поръчката и цената на доставката се заплащат в български лева, директно на куриера при получаване на пратката. Този метод на плащане е достъпен както за регистрирани, така и за нерегистрирани клиенти. Клиентът може да получи поръчката и плати цената и в нашия фирмен магазин на адрес: гр. София, ул. Охридско езеро № 18-20, като в този случай получава отстъпка в размер на 10% (десет процента) от цената на продуктите.