Felix - Sensations Пауч за израснали котки над 1 година с пилешко и телешко месо, мултиопаковка, 4 х 100 гр.
Нов
Felix - Sensations Пауч за израснали котки над 1 година със сьомга и писия, мултиопаковка, 4 х 100 гр.
Нов
Felix - Sensations Пауч за израснали котки над 1 година с Пиле в желе и моркови, 100 гр.
Нов
Felix - Sensations Пауч за израснали котки над 1 година с говеждо в желе и домати, 100 гр.
Felix - Party деликатесно лакомство за котки, различни вкусове, 60 гр. Felix - Party деликатесно лакомство за котки, различни вкусове, 60 гр. 2
Felix - Fantastic Multipak мултиопаковка, паучове за котета над 12 месеца, различни вкусове, 4 х 100 гр. Felix - Fantastic Multipak мултиопаковка, паучове за котета над 12 месеца, различни вкусове, 4 х 100 гр. 2
Felix - Fantastic Chicken Junior пауч с пилешко месо за котенца от 1 до 4 месеца, 4 х 100 гр.
Felix - Fantastic Chicken Junior пауч с пилешко месо, за котенца от 1 до 4 месеца, 100 гр.
Felix - Fantastic пауч в желе за котки над 12 месеца, различни вкусове, 100 гр. Felix - Fantastic пауч в желе за котки над 12 месеца, различни вкусове, 100 гр. 2

Промоции

Разгледай