Лакомства за кучета

Натурални кучешки бисквитки с пиле и спанак от кучешката пекарна
Нов
Бисквитки МИКС от Кучешката пекарна
Нов
Antos Roll Premium - усукани солети с пилешко месо 12 см., 6 броя
Нов
Flamingo Chickn Snack - солети обвити с пилешко месо 65 гр.
Нов
Antos Premium Mix - солети салам, шоколад, мента и натурални 1 кг. Antos Premium Mix - солети салам, шоколад, мента и натурални 1 кг. 2
Нов
Antos Roll Sticks - натурални солети от телешка кожа 4-6 мм. 100 броя Antos Roll Sticks - натурални солети от телешка кожа 4-6 мм. 100 броя 2
Нов
Antos Chicken Dlight Backon - пръчици обвити с пилешко месо, 400 гр.
Нов
Antos Chicken Dlight Calcium - кокалчета обвити с пилешко месо, 400 гр.
Нов
Antos Chicken Dlight - бутчета с пилешко месо 400 гр.
Нов
Antos Chicken Dlight Lolies - солети от кожа обвити с пилешко месо, 400 гр.
Нов
Antos Chicken Dlight Munchy - солети с пилешко месо, 1 кг.
Нов
Antos Chicken D light Bacon - пръчици обвити с бекон 1 кг.
Нов
Antos Chicken D light Calcium - калциеви кокалчета с пилешко месо 1 кг.
Нов
Antos Chicken Dlight Twists - ленти пиле и риба 1 кг.
Нов
Antos Micro Trainer Mix - мек снакс за тренировка 70 гр.
Нов
Страница 1

Промоции

Разгледай

Текст

Лакомства