0 0.00 лв.

Пазарската кощница е празна.

 
Ново

Още изгледи

TickLess Ultrasonic Human Електронен уред за предпазаване от кърлежи за деца над 3-годишна възраст и възрастни

Бъдете първи - добавете мнение

TickLess Ultrasonic Human Електронен уред за предпазаване от кърлежи за деца над 3-годишна възраст и възрастни се предлага за закупуване при минимално количество от 1 бр.
Кат.№: TICKLESS-HUMAN
58.00 лв.

* Задължителни полета

Доставката се извършва до всяка точка на Българи, до вратата на клиента или до офис на Еконт или Спиди.

Срокът за доставка е от 1 до 5 работни дни. Като нашият екип се грижи да достави поръчката ви в максимално кратък срок. 

При забавяне, ще се свържем с вас по телефона.

За поръчки на стойност над 50 лева с включен ДДС, доставката е безплатна, ако е до адрес. 

Стойността на доставката при поръчка под 50 лева с включен ДДС - 4,90 лв. до адрес, до офис на Еконт или Спиди - 5,90 лв.

За улеснение на нашите клиенти, онлайн зоомагазин Happy Paws предлага опция взимане на поръчката от физическия ни магазин, намиращ се в гр. София, ул. Охридско езеро N-18-20, като има -10% допълнителна отстъпка.

Описание на продукта

  Подробности

  TICKLESS е идеалното решение за отблъскване на кърлежите надалеч по време на дейности навън като катерене, градинарство, лов, ходене или къмпинг. То издава серии от ултразвукови пулсове, които разстройват сетивата на бълхите и кърлежите, и ги спират от откриването на хората и домашните любимци. То е нетоксично и не използва, нито освобождава каквито и да било химически вещества или миризми.

  TICKLESS е неуловим от хората. Обхват на действие: около 3 метра. Устройството е главно предназначено за превантивни цели. Природосъобразно, не съдържа химикали или парфюми, правейки го напълно безопасен за всички. TICKLESS технологията е претърпяла строго тестване и е доказано ефективен при клинично проучване от Университет Камерино през 2012 г.

  ИНСТРУКЦИИ ЗА ПОЛЗВАНЕ: Премахнете предпазителя, за да активирате устройството. Натиснете бутона, за да включите или изключите устройството. 4 кратки зелени мигания индикират, че устройството се включва, докато едно дълго червено премигване индикира, че се изключва. Когато е включено, светлината ще мига веднъж на всеки 5 минути. След 8 часа продължителна работа, устройството автоматично ще се изключи, и трябва да се включи отново при следващо ползване. TICKLESS може да се закачи на дрехите или с щипката си, или с кордата, коята минава през него.

  ВНИМАНИЕ: Макар и не водоустойчив, продукта е високо устойчив на влага (IP31). Ако устройството се намокри, трябва да бъде изсушено веднага. Дръжте далеч от деца. Не слагайте устройството в джоба или чантата си, защото това ще възпрепятства излъчването на ултразвуковите вълни. В райони с големи популации от кърлежи, 100% защита не е гарантирана. Ако откриете кърлеж върху себе си или върху детето, веднага го премахнете по обичайния начин. При нормални температури, устройството може да работи приблизително 3000 часа.

Мнение за продукта

  Споделете Вашето мнение

  Вие оценявате: TickLess Ultrasonic Human Електронен уред за предпазаване от кърлежи за деца над 3-годишна възраст и възрастни

  Как ще оцените този продукт? *

   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Качество
  Цена
CMS tab