0 0.00 лв.

Пазарската кощница е празна.

 
Ново
Промоция

Още изгледи

TickLess Ultrasonic Pet Електронен уред за предпазване от бълхи и кърлежи на домашните любимци

Бъдете първи - добавете мнение

TickLess Ultrasonic Pet Електронен уред за предпазване от бълхи и кърлежи на домашните любимци се предлага за закупуване при минимално количество от 1 бр.
Кат.№: 520751
49.00 лв. 34.30 лв.

* Задължителни полета

49.00 лв. 34.30 лв.

Доставката се извършва до всяка точка на Българи, до вратата на клиента или до офис на Еконт или Спиди.

Срокът за доставка е от 1 до 5 работни дни. Като нашият екип се грижи да достави поръчката ви в максимално кратък срок. 

При забавяне, ще се свържем с вас по телефона.

За поръчки на стойност над 50 лева с включен ДДС, доставката е безплатна, ако е до адрес. 

Стойността на доставката при поръчка под 50 лева с включен ДДС - 4,90 лв. до адрес, до офис на Еконт или Спиди - 5,90 лв.

За улеснение на нашите клиенти, онлайн зоомагазин Happy Paws предлага опция взимане на поръчката от физическия ни магазин, намиращ се в гр. София, ул. Охридско езеро N-18-20, като има -10% допълнителна отстъпка.

Описание на продукта

  Подробности

  TICKLESS Pet държи бълхите и кърлежите надалеч без нуждата от опасни химикали. Чрез закрепване на лесното за използване устройство на нашийника на котката или кучето, паразитите седят настрана в продължение на 9-12 месеца след активацията, оставяйки вас и вашия домашен любимец спокойно да се наслаждавате на природата.
  Устройството излъчва ултразвукови импулси, които са неуловими от хората и домашните любимци, но пречат на способността на кърлежите да се ориентират, държейки ги надалеч. Обхват на действие: 1.5 метра. Устройството е главно предназначено за превантивни цели. Природосъобразно, не съдържа химикали или парфюми, правейки го напълно безопасен дори за млади животни, както и за възрастни, болни или бременни домашни любимци.

  ИНСТРУКЦИИ ЗА ПОЛЗВАНЕ: Сложете устройството на нашийника с решетъчната страна гледайки навън. Премахнете предпазителя, за да активирате устройството. 4 кратки мигания индикират, че устройството е включено. Може да потвърдите, че продължава да работи по всяко време като натиснете бутона веднъж и LED светлината премигне. Макар и не водоустойчив, продукта е високо устойчив на влага (IP31). Ако устройството се намокри, трябва да бъде изсушено веднага, за да няма щети от водата. Поради малкия си размер, дръжте далеч от достъпа на малки деца. При нормални температури устройството трябва да държи паразитите надалеч в продължение на 9-12 месеца след активацията.

  ВНИМАНИЕ: За да сте сигурни за ефикасността устройството, трябва да бъде на животното по всяко време. Ако се маха нашийника на животното вкъщи, препоръчваме използването на TICKLESS Home устройство. Ефикасността зависи от състоянието на козината на животното, както и броя паразити в околността. Не е подходящо за премахване на бълхи и кърлежи на вече заразен домашен любимец. За да осигурите най-добрата защита, препоръчваме използването на други предпазни мерки (шампоани, предпазни мерки за намаляването на популацията от бълхи и кърлежи в околността). В някои случаи областите са силно населени от паразити и е възможно случайното закачане на кърлеж, макар и носенето на устройството. В този случай премахнете кърлежа по обичайния начин възможно най-бързо.

  При случай на технически неизправности, предлагаме 6 месеца гаранция.

   

Мнение за продукта

  Споделете Вашето мнение

  Вие оценявате: TickLess Ultrasonic Pet Електронен уред за предпазване от бълхи и кърлежи на домашните любимци

  Как ще оцените този продукт? *

   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Качество
  Цена
CMS tab