0 0.00 лв.

Пазарската кощница е празна.

 
Ново

Още изгледи

Worlds Best - Cat Scented Multiple cat litter котешка тоалетна с аромат на лотос, различни разфасовки

Бъдете първи - добавете мнение

Worlds Best - Cat Scented Multiple cat litter котешка тоалетна с аромат на лотос, различни разфасовки се предлага за закупуване при минимално количество от 1 бр.
Кат.№: 0602858-
48.00 лв.

* Задължителни полета

Доставката се извършва до всяка точка на Българи, до вратата на клиента.

Срокът за доставка е от 1 до 5 работни дни. Като нашият екип се грижи да достави поръчката ви в максимално кратък срок. 

При забавяне, ще се свържем с вас по телефона.

За поръчки на стойност над 50 лева с включен ДДС, доставката е безплатна. 

Стойността на доставката при поръчка под 50 лева с включен ДДС - 4,90лв.

За улеснение на нашите клиенти, онлайн зоомагазин Happy Paws предлага опция взимане на поръчката от физическия ни магазин, намиращ се в гр. София, ул. Охридско езеро N-18-20, като има -10% допълнителна отстъпка.

Описание на продукта

  Подробности

  Това е най-добрата котешка тоалетна за вашият дом! С добавени изцяло растителни съставки (растителни смоли) и повишен контрол на миризмите, тази постелка е подходяща за домовете, в които живеят 2 или повече котки. Тя е с лека и мека структура и има способността веднага да става на бучки.

  Хората имат дълга история с домашните котки, но котешката тоалетна съществува сравнително от скоро. Такъв продукт е представен за пръв път през 1947 г., но тоалетната не се слепвала на бучки. Първата котешка тоалетна, която става на бучки, е представена едва през 1980г. Ние обаче се запитахме „Това ли е най-доброто, което човек може да измисли?". Затова решихме да повишим резултатите от слепващата се котешка тоалетна и намерихме отговора в пълнозърнестата царевица.

  World's Best Cat Litter™ - Опитайте разликата! 

  В основата на нашата патентована формула стои овладяването на естественото свойство на пълнозърнестата царевица да абсорбира течности, като осигурява изключителен контрол на миризмите и лесно почистване. World's Best Cat Litter™ съдържа хиляди малки пори, които са като капан за лошите миризми и се слепват бързо на удобни за събиране бучки. Благодарение на това, че е направена от 100% натурално царевично зърно, тоалетната е дълготрайно решение за домашните любимци, за хората и за планетата.

  • Осезаем контрол на миризмите 

  World's Best Cat Litter™ е единствената котешка тоалетна направена от пълнозърнеста царевица. Това означава, че естествено абсорбиращата структура на зърната задържа неприятните миризми вътре в постелката. Използвайки World's Best Cat Litter™ за елиминиране на неприятните миризми вие запазвате свежия въздух във вашия дом. Освен това някой котки отказват да ползват зле миришеща тоалетна и затова вашата котка ще оцени контрола на миризми на World's Best Cat Litter™. Най-важното е, че миризмите няма да застават между вас и вашата котка!

  • Бързо образуване на бучка

  World's Best Cat Litter™ за кратко време улавя течностите и не позволява на замърсителите да достигнат дъното и да залепват по стените на съда. Бързото слепване позволява останалата постелка да стои суха и така намалява количеството постелка, което изхвърляте. Това означава, че по-дълго ще използвате World's Best Cat Litter™World's Best Cat Litter™ слепва така добре, че не е нужно да загребвате и ровите, за да намерите бучките, както е при другите котешки тоалетни. Влагата се абсорбира на повърхността в компактни и лесни за почистване бучки.

  • Лесно почистване 

  Благодарение на своята патентована бързо абсорбираща формула World's Best Cat Litter™ е лесна за почистване. Тя абсорбира течностите и ги държи далеч от лопатката, никога повече няма да имате замърсена лопатка. Ще почиствате съда за котешка тоалетна с по-малко усилия. Бучките на World's Best Cat Litter™ са здрави и не се разпадат. Нека си го кажем направо, почистването на котешката тоалетна е по-лесно, когато не мирише! World's Best Cat Litter™ улавя миризмите във всяка бучка!

  • Дълготрайна

  World's Best Cat Litter™ улавя течностите и не им позволява да стигат до дъното или стените на съда. Бързо съхнещата формула оставя останалата част от постелката суха. В резултат на това една опаковка World's Best Cat Litter™ от 3. 18 кг е достатъчна за една котка за 30 дни. Това спестява вашето време и пари!*

  *Тестът е калкулиран при редовно почистване и премахване на твърдите отпадъци при домашни условия.

  •  Безопасна за хора и домашни любимци 

  Понеже World's Best Cat Litter™ е произведена изцяло от естествени съставки – без добавени химикали, е безопасна за котките. За разлика от силиконовите и минералните тоалетни, тя не оставя прах. Вашата котка може да ближе лапите си след използване на World's Best Cat Litter™, това е царевица! Нашият патентован процес на производство от пълнозърнеста царевица е разликата, която вие и вашата котка може да усетите.

  • Безопасна за планетата

  Производителят на World's Best Cat Litter™ е горд да ви предложи възможността да изберете да използвате натурална тоалетна, която е безопасна за природата. Всичко е 100 % натурално и предлага една „зелена” алтернатива на другите котешки тоалетни. World's Best Cat Litter™ не съдържа продукти, които се добиват в мини, сондажи или от химичен синтез. Произвежда се изцяло от възобновяеми източници – царевица и растителни материали, отглеждани във ферми.

  World's Best Cat Litter™ е безопасна за животните, хората и планетата! Тя е без синтетични химикали, смоли и ароматизатори.

  Започнете да използвате натурална котешка тоалетна за доброто на вашата котка и на природата. Вижте как една малка торба котешка тоалетна може да промени вашият дом.

  ОпаковкаЗа една коткаЗа две коткиЗа три котки
  3.18 кг30 дни15 дни10 дни
  6.35 кг 30 дни20 дни
  12.7 кг 60 дни45 дни

  Произведено в САЩ.

  World's Best Cat Litter™ е безопасна за животните, хората и планетата! Тя е без синтетични химикали, смоли и ароматизатори. Започнете да използвате натурална котешка тоалетна за доброто на вашата котка и на природата. Вижте как една малка торба котешка тоалетна може да промени вашият дом.

Мнение за продукта

  Споделете Вашето мнение

  Вие оценявате: Worlds Best - Cat Scented Multiple cat litter котешка тоалетна с аромат на лотос, различни разфасовки

  Как ще оцените този продукт? *

   1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди
  Качество
  Цена
CMS tab