За нас

За нас

Всичко което правим е от безрезервната ни любов към животните. Това е движещата ни сила и причината, поради която съществуваме.

Нашият първи магазин, бе открит на 13.09.2016г. и от тогава подобряваме ежедневно качеството на предлаганите стоки и услуги. Стремим се да Ви предлагаме само продукти с доказано качество.

Вярваме че всеки домашен любимец заслужава най-доброто и искаме заедно да изградим по-добра грижа и култура за отглеждането на любимите ни същества, които ни радват и обичат безрезервно.

Целта на нашия магазин е качествените продукти да бъдат на достъпни цени за повече хора, които да се грижат пълноценно, както за своите любимци в къщи, така и за тези които си нямат дом.

Искаме да няма гладни и бездомни животинки и вярваме, че заедно можем да постигнем това.

Помагаме не само с ниските си цени, но и с личния пример, който даваме - да прибираме, лекуваме и търсим дом на пострадали кучета и котета. Всеки един човек от нашия екип, има спасена животинка в къщи, именно от улицата.

Ние съществуваме, Защото Ги Обичаме!

Освен с грижата за домашните любимци, за нас е важно Вашето време и затова сме се постарали да Ви улесним максимално с поръчката от нашия сайт. Надяваме се, че пазаруването от онлайн магазин happypaws.bg е лесно и приятно и ако има нещо, което ви затруднява, ще се радваме да ни пишете, за да предприемем необходимите мерки.

Благодарим Ви, че избрахте нас!

Ще се постараем да оправдаем Вашите очаквания.

А вие, бъдете така добри, каквито сте в любящите очи на Вашите любимци.

 

От целия екип на Happy Paws

ЗАЩОТО ГИ ОБИЧАМЕ