0 0.00 лв.

Пазарската кощница е празна.

 

За нас

Всичко, което правим, е от безрезервната ни любов към животните. Това е движещата ни сила и причината, поради която съществуваме. 

Нашият първи магазин бе открит на 13.09.2016 г. и оттогава подобряваме ежедневно качеството на предлаганите стоки и услуги. Стремим се да ви предлагаме само продукти с доказано качество

Вярваме, че всеки домашен любимец заслужава най-доброто и искаме заедно да изградим по-добра грижа и култура за отглеждането на любимите ни същества, които ни радват и обичат безрезервно.

Целта на нашия магазин е качествените продукти да бъдат на достъпни цени за повече хора, които да се грижат пълноценно, както за своите любимци вкъщи, така и за тези, които си нямат дом. 

Искаме да няма гладни и бездомни животинки и вярваме, че заедно можем да постигнем това. Помагаме не само с ниските си цени, но и с личния пример, който даваме - да прибираме, лекуваме и търсим дом на пострадали кучета и котета. Всеки един човек от нашия екип има спасена животинка вкъщи именно от улицата.

Освен с грижата за домашните любимци, за нас е важно вашето време и затова сме се постарали да ви улесним максимално с поръчката от нашия сайт. Надяваме се, че пазаруването от онлайн магазин happypaws.bg е лесно и приятно, и ако има нещо, което ви затруднява, ще се радваме да се свържете с нас, за да предприемем необходимите мерки. 

Благодарим ви, че избрахте нас! Ще се постараем да оправдаем Вашите очаквания! 

От целия екип на Happy Paws